I am so little!

By | 7/27/2011 01:44:00 p.m.
Neata!
   Poate v-ati dat seama ca titlurile postarilor au din ce in ce mai putina legatura cu continutul acestora.Atazi am elucidat si eu acest "mister" al lucrului pe care il faceam fara sa vreau.Mi-am dat seama ca majoritatea titlurilor din ultima perioada exprima sentimentele mele din ziua respectiva.Asa ca nu va asteptati ca titlul de astazi sa aiba vreo legatura directa cu ce scriu eu aici.
   Dupa postarea de ieri tot mai multe fete au inceput sa se incumete sa participe,lucru care m-a bucurat foarte mult, si m-a facut sa-mi dat seama ca uneori oamenii trebuie putin impinsi de la spate.E bine si asa!
   Ieri a fost o zi plina.Am simtit o bucurie care mi-a lipsit in ultima perioada,am ras pe saturate,m-am jucat,mi-am exersat dexteritatea (fardurile) pe fata unei prietene si intr-un final m-am enervat si indopat cu pepene.Hahaha!
   Ne-am strans cativa prieteni si un pici si ne-am jucat twister.Ce dor imi era mie de jucat "pititea",dar asta le-a pus capac la toate..Dupa 5-6 runde nu mai eram buni de nimic,efectiv ne taram pe podea.Piciu radea de noi,noi radeam de noi,noi radeam cu noi.Ce mi-am putut dori mai mult?..Nimiiiic!
Aici aveti catve poze din timpul jocului,pentru a putea rade si voi de si cu noi!
 si una in care eu lipsesc motivat(eu faceam poza)

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com