Visine cu zahar!

By | 6/18/2011 10:29:00 p.m.
Cam asa se poate descrie in 3 cuvinte ziua mea.Aroma visinelor sangerii mi-a transformat ziua intr-una mult mai linistita.Mi-m petrecut ziua in curtea bunicilor,de care mi-e dor de-mi vine sa tip,doar,doar s-or intoarce, care stiu ca sunt fericiti vazandu-ma catarata in orice pom,cu pumnii plini de fructe coapte,sau nu prea.
....Fericita!Copila,asa cum ei m-au crescut!
V-am mai vorbit despre slabiciunea mea pentru visine,si cred ca va asteptati sa nu trec peste aceasta perioada atat de usor.Daca acum cateva zile eram fericita ca am gasit o manuta de visine coapte,astazi am fost de-a dreptul incantata cand am vazut un visin plin cu bobite sangerii,care ma astepta doar pe mine.Hihi!
Am cules tot ce se putea,in speranta in care in seara aceasta o sa pot coace o prajitua,dar nu am mai avut vlaga.Aerul curat de tara m-a obosit mult prea mult,asa ca tot ce am reusit sa fac a fost sa pregatesc visinile pentru maine(cred),cand sper sa am timp sa fac o prajitura,cat de  mica.Nu va imaginati ca sunt atat de egoista cat sa tin toate visinile astea pentru mine...Jumatate din ele o sa mearga la Teo,care sunt sigura ca le asteapta cu sufletul la gura.
Le-am pregatit,am scos samburii,exact cum mama facea cand facea dulceata.Imi era dor de aroma lor.Uitasem cum e.
Stiti ca nu se intamla in viata sa fim intrebati ce anume ne aduce aminte de copilarie.Astazi am descoperit ce inseamna pentru mine copilaria:Visine,dezgolite de samburii,pudrate cu o patura deasa de zahar.Parfum inegalabil,gust extraordinar.
Pentru ca nu m-am putut abtine ,atunci cand le-am simtit mirosul,sa nu mananc si eu cateva,m-am distrat facand poze before and after.Hihi!

Sper ca ati avt o zi la fel de buna ca a mea.

Maine va fi o zi grea pentru mine si alaturi de mine multi dintre ai mei amici.Nu vreau sa ma gandesc cum va fi sa il petrecem pe ultimul drum pe al nostru Daniel.Soarta este prea cruda.Mult prea cruda...

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com