Pareri machiaj mineral!

By | 6/27/2011 10:33:00 a.m.
Neata tuturor!
Ieri a fost o zi asa frumoasa.Dupa caldura de saptamana trecuta,racoarea din weekend mi-a incarcat bateriile pentru o noua saptamana.
Pentru ca v-am promis ca o sa va impartasesc parereile mele vis-a-vis de fardurile minerale pe care le-am luat de la Gabi,zilele trecute le-am tot incercat.Nu voiam sa va las sa asteptati prea mult.Hihi!
In primul rand vreaau sa va spun ca nuantele sunt etraordinare;ori ca am ales eu  nuantele,desi nu cred ca asta e motivul si de fapt toate nuantele sunt la fel de frumoase si pigmentate.Eu mi-am ales nuante care merg spre nude,pentru ca,asa cum v-am mai spus,vara nu prea folosesc machiaj.Ce nu foloseam eu fond de ten,acum sa nu mai folosesc nici fard?Am zis ca trebuie sa iau "atitudine",si blog sale-ul lui Gabi a fost lucrul potrivit la momentul potrivit.
Am incercat fardurile in diferite situatii.Am avut parte si de zile caniculare,dar si de zile ploioase.O sa incep cu inceputul si o sa va spun ca la mine fardul se strange cam la 2-3 ore de la aplicare,asta in cazul in care nu folosesc primer.Cred ca la persoanele care au tenul uscat,sau care nu au pleoapele uleioase acesta rezista mai mult,mai ales daca folositi pudra inainte sa il apicati.La apa am observat ca rezista eroic,iar daca nu te stergi chiar ramane pe pleoapa asa cum l-ai pus,daca nu si mai frumos... Odata cu folosirea unui primer,lucrurile se schimba vertiginos.Rezistenta creste,pigmentatia si ea,odata cu rezistenta.Cu un primer ca baza,mie mi-a rezistat 7-8 ore fara nicio problema.Nu s-au strans,nu au curs,doar au stat acolo pe pleoapa si au fost admirate de cei din jur.
Cam atat despre fardurile pe care incep sa le iubesc.Hihi!
Si machiajul la care am folosit primer:Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com