Farduri minerale de la Gabi!

By | 6/24/2011 12:11:00 p.m.
Buna!
Asa cum v-am spus in postarea anterioara,ieri am fost la Bucuresti.M-am intors tare fericita de acolo din 2 motive:-mi-am luat(in sfarsit) tava pentru muffis....IEEEEEEEEEEEEI!
           -m-am intalnit cu Gabi  si mi-am luat fardurile si blush-ul de care sunt suuuper incantata.
Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa,desi eram tentatasa merg direct in bucatarie sa-mi fac briosele mult dorite,a fost sa incerc fardurile de la Gabi.AM ramas efectiv incantata de nuante,mai ales de cea inchisa.De mult cautam nuanta aceasta,dar fara sa stiu am rugat-o pe Gabi sa mi-o pastreze.Initial am crezut ca este un negru mai deschis...un gri petrol,dar este un brleumarin extraordinar de frumos.De rezistenta nu pot sa va sum acum prea multe deoarece inca astept sa vad cum se comporta in diferite situatii.Sunt sigura ca dca aplic primerul o sa tina minim 10-12 ore,dar fara primer nu pot sa ma pronunt.Hihi!
Am facut si niste poze: Culorile descise sunt exact ce cautam.Am vrut farduri minerale pentru ca as vre atotusi sa ma machiez si pe perioada verii,si nu vreau sa-mi sufoc pielea,asa ca m-am orientat catre fardurile minerale.
Mai jos avetic ateva poze cu machiajul meu de astazi...Efect natural,exact ce cautam...O sa realizez un machiaj si cu baza(primer),pentru ca sunt curioasa cum o sa se vada..Sunt sigura ca nu  or sa ma dezamageasca.Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com