Crocantica de vara!...

By | 6/05/2011 11:42:00 a.m.
Ufff...ce ti-e si cu vremea asta.Dupa ce toata saptamana m-am plans ca nu a fost nicio zi in care ploaia sa nu unde pamantul,ieri m-am prajit la propriu.pentru ca de o luna nu mai mersesem la bunici la tara,m-am gandit sa merg ieri,cu speranta ca acolo voi gasi coapte toate fructele la care pofteam.In afara de capsuni,care nu m-au dezamagit,restul fructelor erau verzi,dar oricum bune.Hihi!
Datorita faptului ca nu am avut stare,si mi-am petrecut intreaga zi afara,inclusiv la orele in care ar fi trebuit sa ma protejez si sa nu ies din casa,m-am ales cu arsuri destul de grave zic eu...Pielea mea alba nu permite prinderea bronzului inainte ca eu sa nu sufar putin,asa ca pana o sa se transforme in bronz,o sa am usturimi si nu numai...Ufff...
Trecand la lucruri mai frumoase,voiam sa va arat pozele pe care le-am realizat ieri prin curte.Hihi! Voiam sa va arat si modelul unghiilor mele,asa ca am icercat sa-l surprind cat mai bine.
Astazi o sa stau in casa si o sa ma bucur de limonada cu gheata pe care mi-am pregatit-o dupa reteta Laurei.Merci Laura!
Sa aveti o zi insorita!
Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com