Review Blush ELF

By | 5/08/2011 03:33:00 p.m.
 Neata!
  Desi vremea de afara este efectiv deprimanta,astazi am avut un chef de munca neobisnuit!Ieeeei!
Dimineata a inceput cu o plimbare prin ploaie,in urma careia am descoperit ca farmacia mea preferata a fost preluata de lantul SENSIBLU,lucru pe care il regret nepsus de mult.Era o farmacie foarte bine aprovizionata,si avea preturi mai reduse decat la Sensi.Dar nu prea am de ales,asa ca,deocamdata raman doar cu regretul!O sa trec si peste acest fapt! Revenind la subiectul acestei postari,vreau sa le multumesc fetelor care imi tot cer review-uri;fara ele cred ca as deveni foarte lenesa.Merci fetelor!
Am hotarat sa va prezint un alt produs ELF pe care il detin: ELF Natural Radiance Blusher.
In prima faza am fost foarte sceptica in privinta lui,si chiar eram hotarata sa ii fac un review negativ.Noroc cu pozele care mi l-au aratat exact asa cum sevede pe piele.Vreau sa va spun ca este atat de discret,si totodata nuanteaza atat de frumos pielea,incat cred ca dupa ce o sa se termine o sa-l mai cumpar o data.

 Pare inchis la culoare,iar cand incerci sa-l iei pe pensula pare ca nu se desprinde din cutiuta lui de niciun chip,dar nu este deloc asa.Imi pare rau ca nu am poze cu el aplicat peste fondul de ten,dar promit ca o sa revin cu unele.

Asa cum v-am spus mai sus,chiar eram pregatita sa ii fac un review negativ,dar azi,cand l-am vazut asa de discret si finut,am simtit un drag de el atat de mare incat cred ca o sa il recomand tuturor.Hihihi!

In alta ordine de idei,astazi am ajuns in DM,si mi-a facut cu ochiul pudra minerala de la Alverde.Aveti vre-o idee despre calitatea ei?Pretul este mai mult decat acceptabil.Mai ca mi-e frica sa nu fie doar apa de ploaie.Ufff...Chiar am nevoie de o pudra....Daca ati incercat-o spuneti-mi si mie ce parere aveti!


Zambiti,merita!