Despre muzica!

By | 5/09/2011 11:41:00 a.m.
Astazi e o zi  destul de grea si incarcata atat emotional cat si fizic pentru mine.Abia astept sa se termine saptamana aceasta,sa scap de cateva problemute.
Astazi vreau sa va vorbesc despre muzica.O sa va prezint cateva melodii care mie-mi face placere sa le ascult.In general sunt o persoana "adorabila",asa cum imi place sa spun, care este plina de viata si energie.
Nu pot sa spun ca ma indentific printr-un anumit gen de muzica;acest lucru mi se pare complet fals.Cand eram eu mai micuta era o moda:daca vrei sa fii "important" trebuie sa fi rocker.Ei bine nu m-am conformat la moda respectiva,ci doar m-am inspirat din ea,alegand melodiile care mie mi se potrivesc.Cine ma cunoaste stie ca sunt inebunita de muzica latino,in special de bachata,care de cand l-am descoperit a detronat salsa din clasamentul meu privind muzica si dansurile preferate.
Sa nu va speriati daca nu o sa vedeti nicio melodie house,dar nu am gasit inca niciuna care sa imi placa destul de mult.
Da,imi place muzica simfonica,si o ascult cu mare placere de fiecare data cand am ocazia.
V-am zis de bachata.Un plus aici este ca pot numi grupul Aventura ca fiind formatia mea preferata de muzica latino.
Imi place muzica veche romaneasca.Muzica "de pahar" asa cum este numita in popor.
Imi mai place muzica populara.Ce bine merge o sarba la o petrecere.Mi-e dor de o petrecere cu muzica lautareasca si populara.
Imi place Vama,pentru ca a fost si va fi mereu formatia adolescentilor!
 Ii iubesc pe cei de la Voltaj pentru mesajele lor optimiste,pe care le transmit cu orice ocazie.
 Imi place muzica anilor '80-'90 pentru ritmurile pe care nu le mai putem gasi niciunde.
Imi place Nirvana.
Si inchei cu melodia mea preferata a celor de la Mandinga,care reusesc sa ma ridice la ndas cu orice melodie.
Asa cum v-am spus,nu ma omor dupa muzica house,motiv pentru care recunosc ca nu sunt o impatimita a cluburilor.Abia astept sa ajung in Bucuresti pentru a merge in Salsa for You.hihi!

Voi ce muzica apreciati?
 
Zambiti,merita!