Cum se asculde o pata cu acrilic!

By | 5/23/2011 11:51:00 a.m.
Neata!Incep o alta saptamana care astept sa treaca,si sper sa se intample asta repede.Abia astept vacanta.Hihi!
Saptamana trecuta am facut "curatenie" in sifonier(am ascuns hainele de iarna) si am gasit un tricou pe care l-am purtat de maxim 3 ori,dar care era patat pepiept.Nu tin minte sa-l fi patat cu ceva mancare sau suc,dar cine stie.Pata era destul de mica.In disperarea mea de a-l salva mi-am amintit ca am un tub mic de acrilic negru.SALVAREA MEA!
M-am hotarat sa-l pictez.Nu stiu daca stiti asta dar o sa va fac o scurta istorie a acrilicului:este folosit de pictori,in special in picturile pe foaie si pe panza;are proprietatea de a nu se curata cu apa,asa ca odata intarit,acolo ramane,neproducand dezastre;are o consistenta asemanatoare culorilor de ulei,doar ca nu este la fel de lipicios,si nu are nevoie decat de apa pentru a fi subtiat.Hihi!
Pentru ca am ceva experienta cu picturile pe tricouri(o sa va arat intr-o postare viitoare alte 2 tricouri care au suferit modificari majore anul trecut pe vremea asta),m-am gandit ca nu am nimic de pierdut daca incerc sa ascund pata in acest mod.
Nimic mai simplu.M-am pus pe creat.M-am hotarat la o floare cu cativa carcei.Pata se afla undeva in zona sanului,asa ca nu am putut face o floare in locul respectiv.Am realizat conturul florii aproape de guler,in zona umarului stang si pentru a acoperi pata am coborat cu un carcel in capatul caruia se alfa o mini-floricica.
Ca si timp pot sa va spun ca nu a durat mai mult de 10 minute pictura,30 uscarea si inca 5 minute care le-am alocat calcarii cu masina de calcat a zonei pictate,pentru o mai buna aderenta a culorii pe material.
Usor si practic.Tuburile de acrilic se gasesc la mai toate librariile care gazduiesc si panze,si costa in jurul a 6-20 de lei,depinzand marimea tubului,


Nu uitati de concurs!Click aici pentru pagina de concurs! 


Zambiti,merita!