Review ruj ELF

By | 4/20/2011 10:24:00 a.m.
Pentru ca nu stiam foarte bine ce sa scriu astazi pe blog m-am hotarat sa incep review-urile la produsele ELF pe care le-am primit.
Astazi o sa va prezint rujul care ,dupa cum scrie este nuanta GYPSY.Sincera sa fiu imi place foarte mult culoare si ma bucur ca nu mi-au oferit un ocru sau vre-o nuanta de orange,pe care nu le-as fi purtat niciodata.Hihi.Deoarece nu am baterii la camera foto si camera video face niste poze execrabile o sa va arat cateva poze facute prima data cand l-am incercat.

 Aceasta este realizata la lumina naturala, iar cea de mai jos undeva in casa,unde nu era luminozitate crescuta.Ambele sunt realizate fara blit.

V-am povestit de culoare,a mai ramas sa va povestesc doar despre rezistenta.Ei bine aceasta exista doar daca nu va inculetati sa mancati,sa beti o cafea sau sa faceti orice altceva care implica actiunea buzelor.Nu stiu cata rezistenta are la vorbit in cadrul unui congres,sau unui speach,dar cred ca poate fi ajutat cu un primer sau macar cu pudra.Eu inainte de aplicarea oricarui ruj pudrez usor buzele  pentru ca rujul sa aiba o aderenta mai buna(asa m-a invatat bunica) si chiar merge.

Zambiti,merita!