O zi obositoare!

By | 4/04/2011 09:35:00 p.m.
Scriu la repezeala,pentru ca Andreea ne ofera ceva care merita mentionat!Click pe nume pentru a intra pe pagina de concurs!

Trecand peste asta vreau sa va spun ca azi am avut o zi maraton.M-am trezit la 8 si 15 pentru a pleca la scoala o jumatate de ora mai tarziu.Am terminat scoala la 17:30.Am fugit la dans ,unde am stat pana la 20:30.Ce spuneti?Poate fi numita altfel decat zi maraton?  Acum trebuie sa mai lucrez la proiectul pentru ora de arhitectura de maine.Sper sa-l termin in seara asta.
Maine incep iar devreme,pe la 9 jumatate trebuie sa fiu la scoala,dar slava domnului scam cel tarziu la 15.Poate reusesc sa scap mai repede sa vin acasa sa dorm putin.Am de terminat si cutia despre care v-am vorbit,mai am de lacuit la ea putin.
 A,era sa uit.Azi mi-am luat de la biblioteca "Codul bunelor maniere astazi" si "La limita ratiunii".M-am apucat sa citesc fugitiv prin ore Codul si ia ghitici ce am gasit.Un proverb original,inventat de confratii nostrii romani"A promite e nobil,dar a te tine de cuvant e o prostie!".Incep sa ma conving din ce in ce mai mult de convingerile poporului nostru,si sa stiti ca nu prea ma mandresc cu ele.

Acestea fiind spuse mi-am incheiat pledoaria!